Több, mint 30 éve a szájsebészet szolgálatában

Innovatív
megoldás
a szájsebészetben!

RÓLUNK

A PROMED 2000 Orvostechnikai Kft. a maxillofacialis területen alkalmazható osteointegrációs mini-, és mikrolemezek, csavarok és az egyedi igényeket is kielégítő termékek és azok instrumentumainak fejlesztésével és gyártásával foglalkozik.

 

 

1987-ben Takács Mátyás alapította.

 

 

Korszerű, komplex CAD-CAM rendszer segíti a tervezés és a gyártás folyamatát.

A összegyűjtött tapasztalatok lehetővé teszik, hogy nagypontosságú mikro-megmunkálásokkal készítsük el termékeinket.

 

 

A gyártás a legkorszerűbb CNC vezérlésű, több tengelyes és speciális, nagy pontosságú, hagyományos elrendezésű gépeken történik.

 

 

Termékeink gyártásához a szabvány előírásainak megfelelő, biokompatibilis, nagytisztaságú titánt és titánötvözetet használunk. Az alapanyagokat megbízható, a lehető legmagasabb képességű mutatókkal rendelkező nyugat-európai és észak-amerikai beszállítóktól szerezzük be, akik az anyag minőségét anyagvizsgálatokon alapuló minőségi bizonylatokkal igazolják.

 

 

Cégünk termékei megbízhatóságának biztosítására 2002-ben bevezettük és működtetjük az orvosi eszközökre vonatkozó ISO 13485 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszert.

 

 

Termékeink megfelelnek a 93/42 EEC orvosi eszközökre vonatkozó európai direktívának is, így jogosultak a CE jelzet használatára.

© Copyright by Promed 2000 Orvostechnikai Kft. 2018.

Az oldalon fellelhető tartalmak a Promed 2000 Kft. tulajdonát képezik.